fbpx

Is DataScience waardevol voor kleine ondernemers?

DataScience is zeker waardevol voor kleine ondernemers! Je hebt juist voordelen ten opzichte van grotere bedrijven die met dezelfde uitdagingen worstelen!

Ja, DataScience is zeker waardevol voor kleine ondernemers! Ieder bedrijf heeft in de basis dezelfde uitdagingen. Voorbeelden; klanten binnenhalen en behouden, het verkopen van je product(en) en dienst(en), inkoopkosten en het verkrijgen van het juiste personeel.

Als kleiner bedrijf heb je JUIST een aantal voordelen:

1. Met behulp van Data Science kan je heldere inzichten halen uit je eigen data, waardoor je nog sneller kunt reageren of bijsturen waar nodig.

2. Nieuwe technologiën kunnen zeker zorgen voor minder handmatig werk en daardoor tijd en geld besparen.

3. Je kunt als bedrijf een voorsprong krijgen doordat je op bewezen feiten kunt sturen in plaats van te vertrouwen op onderbuikgevoel. Wist je dat vele grote bedrijven nog vaak worstelen met die transitie?

4. Het is niet nodig om een duur team vol specialisten in te huren of aan te nemen. Juist omdat je kleiner bent, is de data vaak ook nog eenvoudiger te behappen.

Ook leuk; door gebruik van nieuwe technologiën wordt je als werkgever nog aantrekkelijker.

Dus, DataScience is zeker waardevol voor kleine ondernemers!

BAIME kan je hierin ondersteunen. Meer weten? Neem dan contact op per email. Of laat uw gegevens hier achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

#gewoondoen #datascience #ondernemers

Eén gedachte op “Is DataScience waardevol voor kleine ondernemers?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *