fbpx

Over B.A.I.M.E

over B.A.I.M.E

B.A.I.M.E

B.A.I.M.E is een fonetisch geschreven knipoog naar ‘by me’ en staat voor
Business A.I. Made Easy.

Data vraagstukken snel beantwoord!

Organisaties worden uitgedaagd door steeds complexere (data) vraagstukken. Om deze vraagstukken op te lossen of te beantwoorden zijn de juiste inzichten noodzakelijk. Dit kan door goed onderbouwde bedrijfsanalyses.

Sturen op feiten in plaats van op onderbuikgevoel zorgt voor een stabiele en snellere groei. Daarvoor is het juist inzetten van data een must. Ook kun je dan met A.I. toepassingen, zoals Machine Learning of zelfs Deep Learning, voorspellingen doen. Daarmee kun je vooraf bijsturen waar nodig.

Maak kennis met Renate:

Mijn naam is Renate van Kempen, oprichter en eigenaar van B.A.I.M.E. Als persoon ben ik gedreven, open, eerlijk, enthousiast en een echte teamplayer. Dit krijg ik in ieder geval van collega’s en opdrachtgevers terug. Een echte ‘data enthusiast’ met passie voor mijn vak. Hier een link naar mijn Linked-in profiel.

Geinteresseerd in wat B.A.I.M.E voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op via email of telefoon of vul het contactformulier in.