fbpx

Business Intelligence

Business Intelligence

Wat is Business Intelligence?

Dit omvat het proces van gegevens omzetten in informatie. Daarmee kun je kennis omzetten in gerichte acties.

Waarom Business Intelligence?

Een kijkje in de toekomst en meer informatie en inzichten over het verleden. Met ondersteuning van Data Science kan je naast het visualiseren ook een kijkje nemen in de toekomst door het goed inzetten van algoritmes en statistiek. Daardoor kun je vooraf goed en tijdig bijsturen waar nodig.

Visualiseren van resultaten

De inzichten die worden gegenereerd door middel van business intelligence kunnen op verschillende manieren worden gevisualiseerd. Van een eenvoudig rapport met een korte presentatie met aanbevelingen tot volledig geautomatiseerd in een visualisatietool, zoals PowerBI, Tableau of Qlik.

Hoe lang duurt een project?

Deze oplossingen zijn projecten op maat voor jouw bedrijf. Zie hier een link naar een paper over Groei met Data waarin het proces en de stappen nader worden toegelicht. Afhankelijk van het vraagstuk en of de data al geheel is voorbereid kan een project tussen de 2 weken tot een aantal maanden duren.

Meer weten?

BAIME is gespecialiseerd in Business Intelligence!

Heb je een data vraagstuk waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Zoek je iemand met verstand van zowel bedrijfsprocessen, business intelligence als ook data visualisatie? Wil je jouw opdracht binnen de gestelde deadline opgeleverd zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door jaren ervaring in het leiden van (data)projecten kan ik jouw dataproject voortvarend en binnen de gestelde deadline oppakken.

Neem voor werkwijze, beschikbaarheid en tarieven gerust contact op.