fbpx

Data Science

Data Science

Wat is Data Science?

Data science is het halen van (complexe) patronen uit grote datasets.

Waarom Data Science?

Een kijkje in de toekomst. Dit op basis van voorspellingen door modellen en algorithmes. Dat is wat datascience kan betekenen voor je bedrijf. Daardoor kun je goed en tijdig bijsturen waar nodig.

Visualiseren van resultaten

De inzichten die worden gegenereerd door middel van datascience kunnen op verschillende manieren worden gevisualiseerd. Van een eenvoudig rapport met een korte presentatie met aanbevelingen tot volledig geautomatiseerd in een visualisatietool, zoals PowerBI, Tableau of Qlik.

Hoe lang duurt een project?

Deze oplossingen zijn projecten op maat voor jouw bedrijf. Zie hier een link naar een paper over Groei met Data waarin het proces en de stappen nader worden toegelicht. Afhankelijk van het vraagstuk en of de data al geheel is voorbereid kan een project tussen de 2 weken tot een aantal maanden duren.

Meer weten?

BAIME is gespecialiseerd in datascience!

Heb je een data vraagstuk waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Zoek je iemand met verstand van zowel bedrijfsprocessen, data science als ook data visualisatie? Wil je jouw opdracht binnen de gestelde deadline opgeleverd zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door jaren ervaring in het leiden van (data)projecten kan ik jouw dataproject voortvarend en binnen de gestelde deadline oppakken.

Neem voor werkwijze, beschikbaarheid en tarieven gerust contact op.