fbpx

Data Analyse

Data Analyse

Wat is Data analyse?

Data analyse is het grondig en zorgvuldig bekijken en interpreteren van de bedrijfsdata. Data vertegenwoordigen waarde mits je de juiste informatie eruit kan halen. Deze inzichten kunnen je bedrijfsbeslissingen ondersteunen en zorgen dat je kunt sturen op basis van feiten in plaats van alleen op onderbuikgevoel.

Waarom Data analyse?

Het nemen van beslissingen met beschikbare data als fundament zorgt voor bedrijfsgroei. Data ondersteunen inzichten om te weten aan welke knoppen je het beste kunt draaien om meer uit je bedrijf te kunnen halen. Met de juiste inzet van data en goede inzichten uit deze data kun je als bedrijf dan ook sneller groeien.

Visualiseren van resultaten

De inzichten die we gegenereren uit de analyse van data kunnen we op verschillende manieren visualiseren. Dit varieert van een eenvoudig rapport met een korte presentatie met aanbevelingen tot volledig geautomatiseerd in een visualisatietool, zoals PowerBI.

Hoe lang duurt een project?

De analyses worden geheel op maat gemaakt. Zie hier een link naar een paper over Groei met Data. Daarin wordt het proces en de stappen nader toegelicht. Afhankelijk van het vraagstuk en of de data al geheel is voorbereid kan een project tussen de 2 weken tot een aantal maanden duren.

Meer weten?

BAIME is gespecialiseerd in data analyse!

Heb je een data project waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Zoek je iemand met verstand van zowel bedrijfsprocessen, data analyse als ook data visualisatie? Wil je jouw opdracht binnen de gestelde deadline opgeleverd zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door jaren ervaring in het leiden van (data)projecten kan ik jouw dataproject voortvarend en binnen de gestelde deadline oppakken.

Neem voor werkwijze, beschikbaarheid en tarieven gerust contact op.