fbpx

Data projecten

Baime kan door jaren ervaring in het leiden van (data)projecten uw dataproject voortvarend en binnen de gestelde deadline oppakken.

Lopende data projecten:


Business Intelligence:

Ik heb op 30 juni 15 verschillende dashboards in Power BI opgeleverd voor een bedrijf uit Eindhoven. De opdracht was uitdagend, omdat het binnen een maand geheel moest worden opgezet, zonder dat er vooraf besprekingen met de 7 verschillende afdelingen waren gepland. Het is gelukt om het binnen de gestelde deadline en geheel volgens de wensen en eisen van de gebruikers op te leveren.

Het bedrijf levert diensten binnen de gezondheidssector. Ze wilden graag hun eigen KPI’s en targets goed inzichtelijk krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik diverse data bronnen binnen Power BI aan elkaar gekoppeld en heb ik gezorgd voor een duidelijk en overzichtelijk rapport voor de directie.


Data Scientist:

Ik werk voor een lokale ondernemer van een landelijke retailorganisatie. Hier bestaat mijn opdracht uit meerdere stappen:

1. Het opzetten van een plan met alle mogelijke verbeteringen. Hierdoor bleken er 4 grote knelpunten te zijn. Hieruit hebben we het grootste knelpunt gekozen om te kunnen verbeteren.
2. Het verzamelen van alle data en variabelen die dit invloed hebben op dit knelpunt. Deze stap omvat ook het bekijken van mogelijke externe invloeden. Dit resulteerde nu al in het kunnen opbouwen van een goede historie op basis van deze data.
3. Het maken van analyses met de beschikbare data. Hierdoor krijgen we betere inzichten. Daardoor kan ik aangeven waar bijsturen nodig is. Daarnaast kijken we naar mogelijke algoritmes (machine learning). Daarmee kunnen we voorspellingen doen voor de toekomst.

Neem voor werkwijze, beschikbaarheid en tarieven gerust contact op. Ook kunt u hier direct een afspraak inplannen.

Data projecten